ANALIZA DHE OPINIONE >> Komisioneri Publik

Vetingu i munguar i Elisabeta Imerajt kthehet në çështje ndërkombëtare

Vetingu i munguar i Elisabeta Imerajt kthehet në çështje ndërkombëtare

By Vladimir Karaj June 22, 2021
Në reagime të paprecedenta, ambasadorët e SHBA dhe BE si dhe bordi i ONM mbështetën publikisht rekomandimin e vëzhguesve ndërkombëtarë për shkarkimin nga detyra të Elisabeta Imerajt dhe e konsideruan këtë çështje si test për integritetin e procesit të vetingut.  Konfirmimi i debatueshëm i shefes së Prokurorisë së Tiranës, Elisabeta…