Lajme Uncategorized

Ermira Dedja jep shpjegime për burimet e një apartamenti

Gjyqtarja e Gjykatës së Rrethit Shkodër, Ermira Dedja u përball të hënën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime për burimet që kishin shërbyer për blerjen e një apartamenti, si dhe për disa çështje të gjykuara prej saj. Dedja u vlerësua pozitivisht për pastërtinë e figurës.

Analiza dhe Opinione Uncategorized

Gjyqtarja Eda Kaja u gjet me probleme të shumta për pasurinë

Gjyqtarja e Gjykatës së rrethit Gjyqësor Durrës, Eda Kaja u shkarkua nga detyra më 16 nëntor 2021 pasi prej Komisionit të Pavarur të Kualifikimit u konkludua se kishe kryer deklarim të pasaktë e pamajftueshëm për pasurinë; deklarim të rremë dhe veprime fiktive; se ka zhvilluar procese gjyqësore në situatë konflikti interesi interesi; është gjenur në […]

Analiza dhe Opinione Uncategorized

Në vetingun e Arbena Ahmetit u konsiderua vendimi për konfirmimin e bashkëshortit

Gjyqtarja e Gjykatës Administrative Tiranë, Arbena Ahmeti u konfirmua në detyrë më 1 nëntor 2021, duke arritur të bindë Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK për barrën e provës për pasurinë, ashtu si dhe bashkëshorti i saj, prokurori Arens Çela – i cili e kaloi vetingun me formë të prerë, megjithëse me shumicë votash. Po […]