SKEDA

Skeda e pasurisë së deklaruar –Petrit Aliaj –gjyqtari i Apelit Vlorë

By BIRN March 4, 2020
Gjyqtari Petrit Aliaj i Gjykatës së Apelit të Vlorës do të përballet të enjten me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ndryshuar pasuria e tij familjare nga viti 2003 deri në fund të vitit 2017.Gjyqtari i Apelit të Vlorës, Petrit Aliaj do të përballet të enjten më 5 mars…

Skeda e pasurisë së deklaruar –Ardit Mustafaj –Gjykata e Posaçme

March 2, 2020
Gjyqtari i Gjykatës së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, Ardit Mustafaj do të përballet të martën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ndryshuar pasuria e tij familjare nga viti 2003 deri në fund të vitit 2017.Gjyqtari Ardit Mustafaj i Gjykatës së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit…

Skeda e pasurisë së deklaruar –Nure Dreni –Gjykata e Posaçme e Apelit

March 2, 2020
Gjyqtarja Nure Dreni e Gjykatës së Posaçme të Apelit kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar do të përballet të martën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ndryshuar pasuria e saj familjare nga viti 2004 deri në fund të vitit 2017.Gjyqtarja Nure Dreni e Gjykatës së Posaçme të Apelit…

Skeda e pasurisë së deklaruar –Bernina Kondi –Gjykata Administrative e Apelit

February 29, 2020
Gjyqtarja Bernina Kondi e Gjykatës Administrative të Apelit do të përballet të hënën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ndryshuar pasuria e saj familjare nga viti 2004 deri në fund të vitit 2017.Gjyqtarja Bernina Kondi e Gjykatës Administrative të Apelit do të përballet të hënën më 2 mars…

Skeda e pasurisë së deklaruar –Andi Civici –gjyqtar i Apelit Tiranë

February 29, 2020
Gjyqtari i Apelit të Tiranës, Andi Civici do të përballet të hënën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ndryshuar pasuria e tij familjare nga viti 2003 deri në fund të vitit 2017.Gjyqtari Andi Civici i Gjykatës së Apelit të Tiranës do të përballet të hënën më 2 mars…

Skeda e pasurisë së deklaruar –Bib Ndreca –Gjykata e Posaçme

February 25, 2020
Gjyqtari i Gjykatës së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, Bib Ndreca do të përballet me vetingun të mërkurën. Si ka ndryshuar pasuria e tij familjare nga viti 2009 deri në fund të vitit 2017.Gjyqtari Bib Ndreca i Gjykatës së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar do të…

Skeda e pasurisë së deklaruar –Skënder Haluci –kryetar i Gjykatës së Vlorës

February 24, 2020
Kreu i Gjykatës së Vlorës, Skënder Haluci do të përballet të martën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ndryshuar pasuria e tij familjare nga viti 2003 deri në fund të vitit 2017.Kryetari i Gjykatës së Vlorës, Skënder Haluci do të përballet të martën më 25 shkurt me Komisionin…

Skeda e pasurisë së deklaruar –Asim Vokshi –gjyqtar i Apelit Tiranë

February 22, 2020
Gjyqtari i Apelit të Tiranës, Asim Vokshi do të përballet të hënën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ndryshuar pasuria e tij familjare nga viti 2005 deri në fund të vitit 2017.Gjyqtari Asim Vokshi i Gjykatës së Apelit Tiranë do të përballet të hënën më 24 shkurt me…

Skeda e pasurisë së deklaruar –Irena Gjoka –Gjykata e Posaçme

February 22, 2020
Gjyqtarja Irena Gjoka do të përballet të hënën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ndryshuar pasuria e saj familjare nga viti 2003 deri në fund të vitit 2017.Gjyqtarja Irena Gjoka e Gjykatës së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar do të përballet të hënën më 24 shkurt…

Skeda e pasurisë së deklaruar –Astrit Shema –Gjykata Administrative Vlorë

February 18, 2020
Kryetari i Gjykatës Administrative të Vlorës, Astrit Shema do të përballet të mërkurën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ndryshuar pasuria familjare nga viti 2003 deri në fund të vitit 2017.Kryetari i Gjykatës Administrative të Vlorës, Astrit Shema do të përballet të mërkurën më 19 shkurt me Komisionin…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Kerko
Filter by Custom Post Type
Artikujt nga data
Artikujt deri me date