Trupa e KPK-së gjatë një seance dëgjimore. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

KPK ndërpret vetingun e ish-ndihmësit ligjor pas dorëheqjes

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK vendosi më 18 maj 2023 të ndërpresë vetingun e filluar rreth dy vjet më parë ndaj ish-ndihmësit ligjor pranë Prokurorisë së Përgjithshme, Dashamir Alsula, si dhe i ndaloi atij rikthimin në sistemin e drejtësisë për 15 vjet. Komisioni sqaron se gjatë periudhës së rivlerësimit kalimtar, Alsula ka ushtruar detyrën […]