Anetaret e trupes gjykuese te KPA, Albana Shtylla, Natasha Mulaj, Sokol Como, Ardian Hajdari, Rezarta Schuetz, gjate nje seance te Kolegjit te Posacem te Apelimit, KPA | Foto : LSA
Analiza Korrupsioni KPA Vendi

KPA: ‘Mundësi inekzistente” që Shahini të mos njihte personin me precedentë penalë

Kolegji rrëzoi pretendimet e prokurorit Çlirim Shahini për shkelje të procedurës, ndërsa konfirmoi vendimin e KPK për shkarkimin e tij dhe vlerësoi të drejta gjetjet e Komisionit për deklarim të rremë, kontakte të papërshtatshme dhe në cënim të besimit të publikut te drejtësia.

Gjyqtari i Apelit të Shkodrës, Luan Dervishi dhe avokati Ardian Visha gjatë seancës dëgjimore në KPK. Foto: Malton Dibra/LSA
Analiza KPA Në Fokus

Mungesa e burimeve dhe deklarimi i rremë penalizuan gjyqtarin Luan Dervishin në KPA

Kolegji i Posaçëm i Apelimit rrëzoi pjesën më të madhe të konkluzioneve të KPK në çështjen ndaj gjyqtarit të Apelit të Shkodrës Luan Dervishi, por la në fuqi vendimin e shkarkimit për mungesë burimesh për blerjen e dy automjeteve dhe shkollimin e vajzës, si dhe një rast deklarimi të rremë.