Ish-drejtuesja e Prokurorisë së Krimeve të Renda, Donika Prela në seancën e parë në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit. Foto :LSA
Analiza KPA Në Fokus

Kolegji rrëzoi KPK-në: Donika Prela kishte mungesë burimesh dhe fshehu pasurinë

Kolegji i Posaçëm i Apelimit vlerësoi se ish-drejtuesja e Prokurorisë për Krime të Rënda nuk provoi burimin e një apartamenti në Tiranë dhe të një depozite 4.5 milionë lekë të krijuar nga vlera e shitjes së një apartamenti në Durrës – të blerë në të njëjtin vit gati tri herë më pak. Mosdeklarimi i një […]