Prokurori i Dibrës Shkëlzen Cena, pas vendimit të KPK. Foto:BIRN
Analiza Artikull kryesor Analiza KPA Vendi

KPA: Prokurori Shkëlzen Cena cënoi besimin e publikut tek drejtësia

Kolegji i Posaçëm i Apelimit i vlerëson të drejta pjesën më të madhe të shkaqeve të ngritura nga Komisioni për shkarkimin e prokurorit të Dibrës Shkëlzen Cena, duke konkluduar mungesë burimesh për krijimin e pasurive, si dhe veprime e mosveprime që cënojnë besimin e publikut tek drejtësia.