Prokurori i Lusnjes, Artan Hazbi pas seancës në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
Analiza KPK Vendi

KPK: Prokurori Artan Hazbi cënoi besimin e publikut duke vepruar si biznesmen

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit konstaton se prokurori i Lushnjës, Artan Hazbi përfitoi prona dhe para publike në cënim të ushtrimit të funksionit të prokurorit dhe në kundërshtimin me ligjin. Sipas Komisionit, ai ka fshehur një apartament në emër të vëllait si dhe veprimet ndër vite që kanë pasur qëllim shumëfishimin e pasurive.