Gjyqtari Albert Spiro pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Vladimir Karaj.
Analiza KPK Vendi

Albert Spiro u penalizua nga deklarimet e pasakta dhe pamundësia për të provuar një hua

Sipas Komisionit, gjyqtari i Vlorës, Albert Spiro nuk provoi dot marrjen e një huaje 50 mijë euro për blerjen e një apartamenti në Tiranë, si dhe as mundësinë e huadhnësve në momentin e transaksionit. Kësaj balance negative i’u bashkuan edhe ato të konstatuara në burimet e pasurive të tjera për shkak të pasaktësive në deklarimeve, […]