Seanca dëgjimore e gjyqtarit Gjovalin Përnoca në KPK | Foto nga : Edmond Hoxhaj/BIRN
Analiza Artikull kryesor Analiza KPK Në Fokus

Gjovalin Përnoca u shkarkua për mungesë burimesh, fshehje e deklarim të rremë të pasurisë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit identifikon pamundësi financiare të gjyqtarit Gjovalin Përnoca për blerjen e një vile në Tiranë, një shtëpie pushimi në Golem dhe për krijimin e një depozite 3.2 milionë lekë. Sipas trupit gjykues ai ka fshehur një depozitë 35 mijë USD, si dhe nuk ka deklaruar trajtimin preferencial në blerjen e një […]