Lajme

KPA rrëzon denoncimet ndaj Alma Bratit

Kolegji i Posaçëm i Apelimit vendosi të mos hapë hetim mbi dy denoncime identike ndaj gjyqtares Alma Brati. Denoncimet e bëra nga një ish-këshilltare e Kolegjit dhe një person i tretë, sipas  Bratit kishin shkelur ligjin dhe shfrytëzuar në mënyrë të paligjshme të dhënat kofidenciale. KPA vendosi të ribëjë analizën finaciare për gjyqtaren.