Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Ols Dado – Prokuroria e Tiranës

Prokurori Ols Dado i Prokurorisë së Tiranës do të përballet të martën më 1 nëntor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Valbona Sanxhaktari, Lulzim Hamitaj dhe Genta Tafa Bungo. Ols Dado ka punuar në sektorin privat dhe si noter, përpara se të emërohej […]

Lajme

Gjyqtarja Nurjeta Pogaçe përballet me vetingun

Gjyqtarja e Gjykatës së Durrësit, Nurjeta Pogaçe (Tafa) u përball të hënën më 31 tetor me gjetjet e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK në të tre kriteret e rivlerësimit, për të cilat dha shpjegime në mënyrë të përmbledhur gjatë seancës dëgjimore. Rivlerësimi kalimtar për gjyqtaren Pogaçe po kryhet nga trupa e KPK e kryesuar […]

Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar –Nurjeta Pogaçe – gjyqtare e Durrësit

Gjyqtarja e Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Durrës, Nurjeta Pogaçe (tafa) do të përballet të hënën në mëngjes me gjetjet e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit në seancë dëgjimore publike. Rvilerësimi kalimetarës i Znj. Pogaçe është realizuar nga komisionerët Roland Ilia, Brunilda Bekteshi dhe Pamela Qirko. Analiza e pasurisë është një ndër tre shtyllat e rivlerësimit […]

Lajme

Edina Kurti jep shpjegime për konstatimet për pamundësi të krijimit të pasurive

Prokurorja Edina Kurti e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës u përball të premten më 28 tetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore ajo dha shpjegime për burimet dhe pamundësitë financiare për dy apartamente dhe një automjet. Po ashtu, ajo dha shpjegime edhe për gjetjet në disa çështje profesionale. Procesi i […]

Lajme

Gjyqtari Edvan Veçani konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të premten më 28 tetor vendimin për konfirmimin në detyrë te gjyqtarit të Dibrës, Edvan Veçani. Gjatë seancës dëgjimore te mërkurën, Edvani u përpall pa telashe me Komisionin që nuk i kishte kaluar barrë për gjetjet e konstatuara në të tre kriteret e rivlerësimit, atë të psurisë, pastërtisë […]

Lajme

KPA lë në fuqi shkarkimin e Skënder Halucit

Kolegji i Posaçëm i Apelimit njoftoi mbrëmjen e të enjtes më 27 tetor lënien në fuqi të vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPA për shkarkimin nga detyra të ish-kryetarit të Gjykatës së Vlorës, Skënder Haluci. Haluci u shkarkua prej KPK-së më 5 mars 2020, pasi u konstatuan probleme të shumta për pasurinë, si […]