Kryetari i Gjykatës së Apelit të Tiranës, Hysni Demiraj përballë Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, Foto:LSA
Analiza Korrupsioni KPA Në Fokus

Kolegji rrëzoi një ‘akuzë’, por la në fuqi shkarkimin e Hysni Demirajt

Kolegji rrëzoi si të pakuptimta dhe pa prova disa nga gjetjet e Komisionit për ish-gjyqtarin e Apelit të Tiranës, Hysni Demiraj, por la në fuqi vendimin e shkarkimit pasi konfirmoi konfliktin e  interesit, mosjustifikimin e pasurisë dhe “defekt të rëndësishëm në ushtrimin e veprimtarisë gjyqësore”.