Prokurori i Lezhës, Bardhok Lleshi pas seancës së parë dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
Analiza Korrupsioni KPK Vendi

Prokurori Bardhok Lleshi shumëfishoi gjatë detyrës pasuritë e krijuara me burime të paprovuara

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit konkludon se prokurori i Lezhës Bardhok Lleshi, ka cënuar besimin e publikut tek drejtësia, pasi nuk ka pasur burime financiare të ligjshme për krijimin e pasurive para dhe pas fillimit të detyrës, se ka kryer deklarim të rremë e fshehje të pasurisë, si dhe është gjendur në kushtet e konfliktit […]