Analiza Komisioni i Pavarur i Kualifikimit

Konfirmimi i prokurorit Gentjan Osmanit “përplas” KPK me Operacionin Ndërkombëtar

Vendimi i zbardhur tregon se Komisioni i Pavarur i Kualifikimit dhe Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit dolën në përfundime të kundërta bazuar mbi të njëjtat dokumente. KPK vendosi pro konfirmimit të Gentjan Osmanit, duke cilësuar deklarimin e tij të besueshëm. ONM thotë në rekomandimin e saj se e vetmja mënyrë që ai të mbulonte shpenzimet ishin […]

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit Lajme

Transfertat bankare drejt Kinës vënë në dyshim “të ardhmen” e ndihmësit ligjor Artor Ylli

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit tha se kishte gjetur sjellje jo etike dhe mungesë integriteti që cënon figurën e gjyqtarit, pas hetimit administrativ mbi pasuritë e ndihmësit ligjor pranë Gjykatës Administrative Artor Ylli. Ylli i cili  vazhdon shkollën e Magjistraturës për tu bërë gjykatës, është studenti i parë që paraqitet para KPK-së.