Komisioni i Pavarur i Kualifikimit Lajme

KPK rrëzon pjesërisht raportin e ILDKPKI, prokurori Bujar Sheshi drejt konfirmimit

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit nuk gjeti probleme në pasuritë e Prokurorit të Apelit për Krimet e Rënda Bujar Sheshi.Raporti i ILDKPKI që kishte konstatuar pasaktësi është rrëzuar nga hetimi i Komisionit. Sheshi rezultoi i përshtashëm në kriterin e pastërtisë së figurës dhe profesionalzmin.