Konfliktet e interesit rrëzuan mbrojtjen e Artan Brocit në KPA
Analiza Kolegji i Posaçëm i Apelimit

Konfliktet e interesit rrëzuan mbrojtjen e Artan Brocit në KPA

Kolegji i Posaçëm i Apelimit gjeti parregullsi dhe konkluzione të gabuara në vendimin e KPK-së për shkarkimin e ish-anëtarit të Gjykatës së Lartë, Artan Broci, por la në fuqi vendimin duke i cilësuar këto si “jo-relevante”, ndërsa u fokusua te 3 raste konflikti interesi dhe problemet me pasurinë.