Analiza dhe Opinione Kolegji i Posaçëm i Apelimit

Veting edhe pas dorëheqjes? KPA e ndarë në qëndrime për rastin “Llalla”

Zbardhja e vendimit për ish-kryeprokurorin Adriatik Llalla tregon se Kolegji i Posaçëm i Apelimit ndau qëndrime të ndryshme nëse duhej kryer apo jo procesi i rivlerësimit edhe pas dhënies së dorëheqjes, duke e lënë të hapur diskutimin për rastet e tjera të ngjashme të gjyqtarëve dhe prokurorëve.