Drejtuesi i Prokurorisë së Kavajës Artan Madani (djathtas) dhe avokati i tij pas seancës dëgjimore. Foto:BIRN
Analiza Artikull kryesor Analiza KP Në Fokus

ONM rekomandon apel për prokurorin Artan Madani, vendimi i KPK “i pajustifikuar”

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit i kërkoi Komisionerit Publik të apelojë çështjen ndaj prokurorit të Rrethit Kavajë, Artan Madani, ndërsa kundërshton si të pabazuar vendimin e shumicës në KPK për ta konfirmuar atë në detyrë, duke nënvizuar se subjekti i rivlerësimit nuk kishte burime të ligjshme për pasurinë.