Presidenti Ilir Meta dhe Besnik Muçi gjatë betimit si i zgjedhuri i parë i Gjykatës Kushtetuese në Presidencë. Foto: Presidenca
Analiza Artikull kryesor Analiza KPA Në Fokus

Gjykatësi i Kushtetueses cënoi besimin e publikut tek drejtësia

Mungesa e burimeve të ligjshme financiare për blerjen e një apartamenti; privilegjet e përfituara në blerjen e një banese tjetër nga një person i proceduar për përfshirje në një konflikt me armë zjarri, si dhe deklarimet e pavërteta e bindën KPA se anëtari i Gjykatës Kushtetuese, Besnik Muçi kishte cënuar besimin e publikut tek drejtësia.

Prokurori Adnan kosova dhe avokati Sokol Hazizaj gjatë seancës në KPA. Foto:BIRN
Artikull kryesor Lajme KPA Lajme Vendi

KPA mbyll hetimin gjyqësor për Adnan Kosovën dhe pranon prova të reja

Dëshmia e pagesës së taksave me vonesë nga ana e prokurorit Kosova si dhe një raport i Prokurorisë së Përgjithshme mbi pyetjen nëse dy kushërinj të prokurorit janë apo jo subjekte të dyshuara të krimit të organizuar u pranuan si prova në seancën e së Mërkurës në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit duke i dhënë […]