Skeda e pasurisë së deklaruar – Madrid Kullolli – Prokuroria e Durrësit
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Madrid Kullolli – Prokuroria e Durrësit

Prokurori Madrid Kullolli i Prokurorisë së Juridiksionit të Përgjithshëm Durrës do të përballet të premten më 1 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Brunilda Bekteshi, Lulzim Hamitaj dhe Etleda Çiftja. Madrid Kullolli e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin […]

Prokurori Artur Ismajlukaj pas seancës në KPA. Foto:BIRN
KPA Lajme Veting

Kolegji dëgjon palët në çështjen ndaj prokurorit Artur Ismajlukaj

Kolegji i Posaçëm i Apelimit dëgjoi të enjten parashtrimet e palëve gjatë shqyrtimit të ankimit të Komisionerit Publik ndaj konfirmimit në detyrë të prokurorit Artur Ismajlukaj. Trupa e kryesuar nga Rezarta Schuetz, me relatore Natasha Mulaj dhe anëtarë Sokol Çomo, Ina Rama, Mimoza Tasi, dëgjoi fillimisht Komisioneren Publike Irena Nino, e cila përsëriti argumentet e […]

Bashkëshortët Zegjine dhe Theodhori Sollaku para fillimit të seancës në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Foto: LSA
KPA Lajme

KPA lë në fuqi shkarkimin e gjyqtares Zegjine Sollaku

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA shpalli të mërkurën vendimin për lëninen në fuqi të shkarkimit nga detyra të gjyqtares së Apelit të Tiranës, Zegjine Sollaku. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupi gjykues i Kolegjit, i kryesuar nga Sokol Çomo, me relatore Ina Rama dhe anetare Albana Shtylla, Natasha Mulaj e Reztarta Schuetz, […]

KPA shpall vendimin për Urim Bucin | Foto: KPA
KPA Lajme Veting

KPA shkarkon nga detyra prokurorin Urim Buci

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA shpalli të hënën më 26 shkurt vendimin për shkarkimin nga detyra të prokurorit të Dibrës, Urim Buci, duke e rrëzuar si të pabazuar vendimmarrjen e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK për konfirmimin e tij bazuar në parimin e proporcionalitetit dhe objektivitetit. Urim Buci u konfirmua me shumicë votash […]

Seanca dëgjimore e prokurores së Elbasanit, Zena Lila. Foto: Edmond Hoxhaj.
KP Lajme

Komisionerja Publike çon në Kolegj prokuroren Zena Lila

Komisionerja Publike, Irena Nino ankimoi të premten më 23 shkurt vendimarjen e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK për konfirmimin në detyrë të prokurores së Elbasanit, Zena Lila. Gjatë seancës dëgjimore më 13 dhjetor, Komisioni konstatoi pamundësi financiare për blerjen e një apartamenti dhe krijimin e një depozite në bono thesari, barra prove që u […]