Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Andri Ymeri – Gjykata e Shkodrës

Gjyqtari Andri Ymeri i Gjykatës së Rrethit të Shkodrës do të përballet të premten më 27 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Etleda Çiftja, Pamela Qirko dhe Roland Ilia. Andri Ymeri përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2004 dhe punon […]

Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Esmeralda Ndoci – Prokuroria e Shkodrës

Prokurorja Esmeralda Ndoci e Prokurorisë së Shkodrës do të përballet të enjten më 12 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Xhensila Pine, Pamela Qirko dhe Brunilda Bekteshi. Esmeralda Ndoci përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2016 dhe u emërua në […]

Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Etien Kapo – Prokuroria e Tiranës

Prokurori i Prokurorisë së Tiranës, Etien Kapo do të përballet të enjten më 12 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Genta Tafa Bungo, Lulzim Hamitaj dhe Valbona Sanxhaktari. Etien Kapo e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1999 dhe […]

Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar Emiljano Ruli – Gjykata Administrative e Tiranës

Gjyqtari Emiljano Ruli i Gjykatës Administrative të Tiranës do të përballet të mërkurën më 11 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Valbona Sanxhaktari, Olsi Komici dhe Xhensila Pine. Emiljano Ruli përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2006 dhe u emërua […]

Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Marsida Frashëri – Prokuroria e Shkodrës

Prokurorja Marsida Frashëri e Prokurorisë së Rrethit Shkodër do të përballet të martën më 10 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Lulzim Hamitaj, Genta Tafa Bungo dhe Valbona Sanxhaktari. Marsida Frashëri përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2010 dhe pas […]

Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Arian Ndoja – Prokuroria e Durrësit

Prokurori Arian Ndoja i Prokurorisë së Durrësit po përballet të premten më 29 prill me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Olsi Komici, Xhensila Pine dhe Firdes Shuli. Arian Ndoja përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2002 dhe punoi fillimisht si prokuror […]