Skeda e pasurisë së deklaruar – Edmond Koloshi– Prokuroria e Durrësit
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Edmond Koloshi– Prokuroria e Durrësit

Prokurori Edmond Koloshi i Prokurorisë së Durrësit do të përballet të hënën më 13 nëntor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Olsi Komici, Valbona Sanxhaktari dhe Firdes Shuli. Edmond Koloshi e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 2003 dhe ka […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Mustafa Turku– Prokuroria e Elbasanit
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Mustafa Turku– Prokuroria e Elbasanit

Prokurori Mustafa Turku i Prokurorisë së Elbasanit do të përballet të martën më 24 tetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Firdes Shuli, Olsi Komici dhe Valbona Sanxhaktari. Mustafa Turku e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1986. Ai punon […]