Komisioni i Pavarur i Kualifikimit Lajme

Pikëpyetjet e panumërta mbi pronat rrezikojnë pozitën e gjyqtarit Artur Malaj

Gjyqtari i Gjykatës Administrative të Apelit, i cili ka punuar më parë si kryetar i Gjykatës së Vlorës u përball me një pafundësi pyetjesh mbi pronat e tij dhe të personave të lidhur me të si dhe raportet e shumta të dyshimeve për korrupsion, ndërsa e deklaroi veten të pastër dhe kërkoi rikonfirmimin në detyrë.