Gjyqtarja Irena Brahimi duke dalë nga, Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA më 6 maj 2023. Foto: Edmond Hoxhaj/BIRN
KPA Lajme

KPA dëgjon konkluzionet përfundimtare në çështjen e Irena Brahimit

Komisioneri Florian Ballhysa kërkoi shkarkimin nga detyra të gjyqtares së Apelit, Irena Brahimi për “deklarim të pamjaftueshëm të pasurisë” të mërkurën, ndërkohë që Brahimi këmbënguli se kishte prapësuar të gjitha pikat e ankimit dhe kërkoi lënien në fuqi të vendimit të konfirmimit të saj. E nisur me më shumë se 1 orë vonesë për shkak […]

Gjyqtari Erarbër Madhi dhe avokati i tij, Julian Mërtiri pas seancës në KPA. Foto: Vladimir Karaj.
KPA Lajme

KPA mbyll hetimin për gjyqtarin Erarbër Madhi

Në një seancë të shkurtër në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit, gjyqtari Erarbër Madhi dorëzoi si provë të re përmes avokatit të tij një email të përfaqësisë shqiptare në NATO lidhur me marrëdhënien e pretenduar të punësimit të babait të tij në Aleancën e Atlantikut Verior. I lexuar në seancë nga përfaqësuesi ligjor, Julian Mërtiri, […]