Kolegji i Posaçëm i Apelimit Lajme

Kolegji i Apelimit pranon dokumentet e dorëzuara nga gjyqtari Edmond Islamaj

Anëtari i Gjykatës së Lartë, Edmond Islamaj kundërshtoi analizën financiare të KPA-së dhe dorëzoi dokumente mbi udhëtimet e tij jashtë shtetit. Pavarësisht kundërshtimeve të Komisionerit Publik, trupa gjykuese vendosi të pranojë një pjesë të deklaratave, ndërsa kërkoi dokumente shtesë.