Ankimohet vendimi i konfirmimit për prokurorin Artan Madani
Komisioneri Publik Lajme

Ankimohet vendimi i konfirmimit për prokurorin Artan Madani

Komisioneri Publik bëri të ditur se ka pranuar këshillën e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit dhe ka apeluar vendimin e konfirmimit në detyrë të prokurorit të Kavajës Artan Madani duke argumentuar se ai nuk e justifikon dot pasurinë ndërsa një pjesë e saj mund të rrjedhë nga aktiviteti i paligjshëm i të vëllait në Itali.