Analiza dhe Opinione

KPK për Tasim Pucin: Sjellje e papranueshme për një qytetar, jo më për një prokuror

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit konstaton se prokurori i Beratit, Tasim Puci ka pasur sjellje të papranueshme në posedimin dhe përdorimin e një makine pa e regjistruar si pronë të tij dhe pa e pajisur me dokumentacionin e nevojshëm për qarkullim për disa vite. Gjithashtu, vlerësohet se nuk u provua marrdhënia e vjehrrit me një […]