Prokurori Astrit Halilaj  pas vendimit në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme Veting

KPK largon nga detyra prokurorin Astrit Halilaj

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të enjten më 30 qershor vendimin e shkarkimit nga detyra të prokurorit të Shkodrës, Astrit Halilaj. Trupa e KPK që kreu procesin e rivlerësimit kalimtar për prokurorin Halilaj kryesohej nga Genta Tafa Bungo, me relator Lulzim Hamitajn dhe anëtar Roland Ilian. Gjatë seancës dëgjimore më 28 qershor Halilaj […]