Skeda e pasurisë së deklaruar –Alma Felaj – Prokuroria e Tiranës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar –Alma Felaj – Prokuroria e Tiranës

Alma Felaj – prokurore e Prokurorisë së Tiranës prej majit të këtij viti, do të përballet të mërkurën më 12 korrik me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Alma Faskaj, Etleda Çiftja dhe Olsi Komici. Alma Felaj përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në […]