Gjyqtarja Majlinda Dogga në KPK
KPK Veting

Gjyqtarja Majlinda Dogga konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të hënën më 19 dhjetor 2022 vendimin për konfirmimin në detyrë të gjyqtares së Tiranës, Majlinda Dogga. Vendimarrja u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryesuar nga Suela Zhegu, me relatore Etleda Çiftjan dhe anëtare Alma Faskajn. Gjyqtarja Majlinda Dogga e Gjykatës së Tiranës u përball të […]