Skeda e pasurisë së deklaruar –Saimir Nazifi – Gjykata e Lartë
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar –Saimir Nazifi – Gjykata e Lartë

Ndihmësi ligjor i Gjykatës së Lartë, Saimir Nazifi do të përballet të hënën më 24 qershor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Lulzim Hamitaj, Etleda Çiftja dhe Firdes Shuli. Saimir Nazifi ka përfunduar studimet në Fakultetin e Drejtësisë në vitin 1996 dhe deri […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Petrit Vukaj – Prokuroria e Fierit
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Petrit Vukaj – Prokuroria e Fierit

Prokurori Petrit Vukaj i Prokurorisë së Fierit po përballet të hënën më 10 qershor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Lulzim Hamitaj, Brunilda Bekteshi dhe Etleda Çiftja. Petrit Vukaj e nisi karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 2003 si prokuror pranë Prokurorisë […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Julian Haxhiu – Gjykata e Tiranës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Julian Haxhiu – Gjykata e Tiranës

Gjyqtari Julian Haxhiu i Gjykatës së Tiranës do të përballet të mërkurën më 5 qershor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Alma Faskaj, Xhensila Pine dhe Pamela Qirko. Julian Haxhiu përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2003 dhe u emërua gjyqtar […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Fatime Deçolli – Gjykata e Tiranës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Fatime Deçolli – Gjykata e Tiranës

Gjyqtarja Fatime Deçolli e Gjykatës së Tiranës u përball të hënën më 3 qershor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Lulzim Hamitaj, Etleda Çiftja dhe Brunilda Bekteshi. Fatime Deçolli e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në fillim të viteve ’90 dhe […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Kaliona Nushi – Gjykata Kushtetuese
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Kaliona Nushi – Gjykata Kushtetuese

Ndihmësja ligjore e Gjykatës Kushtetuese, Kaliona Nushi u përball të enjten më 16 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut u krye nga trupa e përbërë nga Xhensila Pine, Genta Tafa Bungo dhe Roland Ilia. Kaliona Nushi është diplomuar për Shkenca Juridike në Bukuresht të Rumanisë në vitin 2000 si […]