Prokurori Ols Dado pas seancës dëgjimore me KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Veting

Prokurori Ols Dado përballet pa telashe me vetingun

Prokurori Ols Dado i Prokurorisë së Tiranës u përball pa telashe me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK të martën më 1 nëntor, kur gjatë seancës dëgjimore nuk u relatuan gjetje për të cilat i ishte kaluar barrë prove në asnjë prej kritereve të rivlerësimit. Dado falënderoi Komisionin, duke e cilësuar hetimin të thelluar dhe […]