Lajme

Prokurorja Edina Kurti konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të martën më 1 nëntor vendimin për konfirmimin në detyrë të prokurores së Durrësit, Edina Kurti. Vendimi u mor me shumicë votash nga trupa e KPK e kryesuar nga Valbona Sanxhaktari, me relatore Xhensila Pinen dhe anëtar Olsi Komicin. Gjatë seancës dëgjimore të premten më 28 tetor, Kurti […]

Lajme

Prokurori Ols Dado përballet pa telashe me vetingun

Prokurori Ols Dado i Prokurorisë së Tiranës u përball pa telashe me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK të martën më 1 nëntor, kur gjatë seancës dëgjimore nuk u relatuan gjetje për të cilat i ishte kaluar barrë prove në asnjë prej kritereve të rivlerësimit. Dado falënderoi Komisionin, duke e cilësuar hetimin të thelluar dhe […]