Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Elion Mustafaj – Prokuroria e Lushnjes

Prokurori Elion Mustafaj i Prokurorisë së Lushnjes do të përballet të mërkurën më 21 dhjetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Valbona Sanxhaktari, Olsi Komici dhe Firdes Shuli. Elion Mustafaj e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë si kancelar në prokurorinë e […]

Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Armida Hamiti – Prokuroria e Tiranës

Prokurorja Armida Hamiti (Moçka) e Prokurorisë së Rrethit Tiranë do të përballet të hënën më 19 dhjetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Roland Ilia, Pamela Qirko dhe Brunilda Bekteshi. Armida Hamiti (Moçka) përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2012 dhe […]

Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Kledian Llaho – Prokuroria e Sarandës

Prokurori Kledian Llaho i Prokurorisë së Rrethit Sarandë do të përballet të hënën më 19 dhjetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Xhensila Pine, Olsi Komici dhe Firdes Shuli. Kledian Llaho e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 2004 si […]

Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar –Majlinda Dogga – Gjykata e Tiranës

Gjyqtarja Majlinda Dogga e Gjykatës së Tiranës do të përballet të hënën më 12 dhjetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Suela Zhegu, Alma Faskaj dhe Etleda Çiftja. Majlinda Dogga e ka filluar karrierën e saj në sistemin e drejtësisë në vitin 1995 […]

Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Genci Mane– Prokuroria e Fierit

Prokurori Genci Mane i Prokurorisë së Fierit do të përballet të mërkurën më 7 dhjetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Brunilda Bekteshi, Pamela Qirko dhe Roland Ilia. Genci Mane e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 2011 si oficer […]

Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Artan Jahollari – Gjykata e Pogradecit

Gjyqtari i Gjykatës së Pogradecit, Artan Jahollari do të përballet të mërkurën më 7 dhjetor* me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Genta Tafa Bungo, Valbona Sanxhaktari dhe Lulzim Hamitaj. Artan Jahollari përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2016 dhe pas një […]