Prokurori Çlirim Sino në KPA | Foto: nga LSA
Analiza KPK

KPK me dy mendime për analizën financiare të pasurisë që solli shkarkimin Çlirim Sinos

Anëtarët e trupës së Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK kanë dalë me dy mendime të ndryshme për mënyrën e rivlerësimit të prokurorit të Fierit, Çlirim Sino për pasurinë, megjithëse janë bashkuar në konkluzionin për shkarkimin e tij për mungesë të burimeve financiare. Ndërkohë, nuk janë gjetur probleme penalizuese në kriterin e figurës dhe për […]