Gjyqtari Gentian Hamiti pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KP Lajme

Konfirmimi i gjyqtarit Gentian Hamiti ankimohet në Kolegj

Komisioneri Publik, Florian Ballhysa ankimoi të premten më 24 maj vendimarrjen e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK për konfirmimin në detyrë të gjyqtarit të Gjykatës Administrative të Tiranës, Gentian Hamiti. Megjithëse Komisioni ngriti dyshime për një investim të kryer mbi truallin e zotëruar dikur prej subjektit në Delvinë, u bind nga shpjegimet e tij […]

Gjyqtari Gentian Hamiti pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Gjyqtari Gentian Hamiti jep shpjegime për pasurinë në veting

Gjyqtari i Gjykatës Administrative të Tiranës, Gentian Hamiti u përball të mërkurën më 13 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime për konstatimet në të tre kriteret, atë të pasurisë, figurës dhe profesionalizmit. Hetimi administrativ për gjyqtarin Hamiti po kryhet nga trupa e KPK e kryesuar nga Olsi […]