Skeda e pasurisë së deklaruar –Vjollca Spahiu – Gjykata e Tiranës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar –Vjollca Spahiu – Gjykata e Tiranës

Gjyqtarja Vjollca Hoxha e Gjykatës së Tiranës po përballet të martën më 25 qershor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Valbona Sanxhaktari, Firdes Shuli dhe Lulzim Hamitaj. Vjollca Spahiu e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1995 dhe ka punuar […]

Gjyqtarja Ardiana Bera | Foto: Edmond Hoxhaj
KP Lajme

Komisioneri Publik ankimon konfirmimin e gjyqtares Ardiana Bera

Komisioneri Publik, Florian Ballhysa ankimoi të martën më 18 qershor vendimarrjen e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK për konfirmimin në detyrë të gjyqtares së Tiranës, Ardiana Bera. Megjithëse Komisioni i kaloi gjyqtares Bera, barra prove për disa bilance negative në disa vite dhe i kërkoi shpjegime për vendimin si pjesë e trupës që shpalli […]

Gjyqtari Julian Haxhiu pas vendimit të KPK. Foto | BIRN
KPK Lajme Veting

KPK konfirmon me shumicë votash gjyqtarin Julian Haxhiu

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njoftoi të premten se me shumicë votash ka konfirmuar në detyrë gjyqtarin e Gjykatës së Tiranës Julian Haxhiu. Haxhiu, u përball gjatë seancës dëgjimore më 5 qershor me pyetje mbi bilancet negative dhe konstatimin për kryerjen e disa transaksioneve në dukje fiktive, me qëllimin mundësimin e përfitimit të një kredie […]

Gjyqtari Julian Haxhiu pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Gjyqtari Julian Haxhiu jep shpjegime për problemet në kriterin e pasurisë

Gjyqtari Julian Haxhiu i Gjykatës së Tiranës u përball të mëkurën më 5 qershor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime më së shumti për bilancet negative dhe konstatimin për kryerjen e disa transaksioneve në dukje fiktive, me qëllimin mundësimin e përfitimit të një kredie me kushte lehtësuese. Ai […]

Gjyqtarja Fatime Deçolli pas vendimit të KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Gjyqtarja Fatime Deçolli konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të mërkurën më 5 qershor vendimin për konfirmimin në detyrë të gjyqtares së Tiranës, Fatime Deçolli. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryeruar nga Lulzim Hamitaj, me relatore Brunilda Bekteshin dhe anëtare Etleda Çiftjan. Gjatë seancës dëgjimore të hënën më 3 qershor, Deçolli […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Julian Haxhiu – Gjykata e Tiranës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Julian Haxhiu – Gjykata e Tiranës

Gjyqtari Julian Haxhiu i Gjykatës së Tiranës do të përballet të mërkurën më 5 qershor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Alma Faskaj, Xhensila Pine dhe Pamela Qirko. Julian Haxhiu përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2003 dhe u emërua gjyqtar […]