Gjyqtari prane Gjykates Administrative te Apelit Tirane, Bari Shyti, | Foto : LSA
Analiza KPK Vendi

Bari Shyti, argumentet sterile me stoqe kromi nuk e bindën KPK

Me datë 25 mars, Komisioni i Pavarur i Kualfikimit shpalli vendimin për shkarkimin nga detyra të gjyqtarit të Gjykatës Administrative të Apelit, Bari Shyti. Vendimarrja për subjektin është marrë duke vlerësuar vetëm kriterin e pasurisë, megjithesë hetimi është kryer dhe për profesionalizmin dhe pastërtinë e figurës. Trupi gjykuese i KPK-së, i përbërë nga kryesuesja Genta […]