Kolegji i Posaçëm i Apelimit | Foto : LSA
Korrupsioni Lajme Vendi

Kolegji nis procesin për dy ish-gjyqtarë të dënuar për korrupsion

Dy ish-gjyqtarët Ibrahim Hoxha dhe Shkëlqim Miri – të dënuar me vendim të formës së prerë për korrupsion, nuk u paraqitën në seancën publike në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit, KPA ku po shqyrtohen ankimet e Komisionerit Publik, Darjel Sina ndaj vendimeve të KPK-së për ndërprerjen e vetingut ndaj këtyre subjekteve.