Komisioni i Pavarur i Kualifikimit Lajme

Shtëpia 5-katëshe dhe llogaritë bankare rrëzuan ish-kreun e Prokurorisë në veting

Vendimi i arsyetuar i KPK për prokurorin Dritan Rreshka e bën atë përgjegjës për “burime të pamjaftueshme dhe deklarime të rreme” me një shtëpie 5-katëshe si dhe “cënim të besimit te drejtësia” përmes veprimeve fiktive për përfitimin e një kredie të butë. Rreshka i kundërshtoi gjetjet, por probleme rezultuan edhe në pasuritë e familjarëve.