Besnik Shehu (në qendër) pas vendimit të KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
Analiza KPK

KPK: Besnik Shehu kreu deklarim të pasaktë dhe të pamjaftueshëm për pasurinë

Gjyqtari i Korçës, Besnik Shehu u shkarkua nga detyra më 6 prill 2023 për deklarim të pasaktë dhe të pamjaftueshëm për pasurinë, si dhe rezultoi me bilanc negativ në vlerë të lartë. Trupa e KPK e kryesuar nga Lulzim Hamitaj, me relatore Valbona Sanxhaktarin dhe anëtare Genta Tafa Bungo, e përmbylli hetimin administrativ vetëm në […]