Rivlerësimi i Elona Alvorës në KPK | Foto LSA
KPK Lajme Veting

Elona Alvora jep shpjegime për përdorimin e një apartamenti dhe profesionalizmin

Relatimi i Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK për kriterin e pasurisë dhe të pastërtisë së figurës për prokuroren e Vlorës, Elona Alvora zgjati pak minuta gjatë seancës dëgjimore të martën më 31 maj, ndërsa u evidentuan dhjetëra gjetje në kriterin profesional për të cilat subjekti u pyet dhe dha shpjegime për rreth tre orë. […]