Magjistrati Ervin Aliu pas vendimit të KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Ndihmësi ligjor, Ervin Aliu konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të mërkurën më 22 maj vendimin për konfirmimin në detyrë të ndihmësit ligjor të Gjykatës së Apelit Administrativ, Ervin Aliu. Vendimi u mor me shumicë votash nga trupa e KPK e kryesuar nga Pamela Qirko, me relatore Alma Faskajn dhe anëtare Valbona Sanxhaktarin. Gjatë seancës dëgjimore të zhvilluar […]

Ndihmësi ligjor, Ervin Aliu gjatë seancës së dytë dëgjimore. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Ndihmësi ligjor, Ervin Aliu jep shpjegime për adresat e banimit

Ndihmësi ligjor pranë Gjykatës së Apelit Administrativ, Ervin Aliu u përball të martën më 21 maj gjatë një seance të dytë dëgjimore, me gjetjet e reja të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK, të konstatuara pas riçeljes së hetimit administrativ. Relatorja e çështjes, Alma Faskaj vërejti në fillim të seancës se rihaja e hetimit ishte […]

Ndihmësi ligjor Ervin Aliu gjatë seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Ndihmësi ligjor Ervin Aliu përballet me vetingun

Ndihmësi ligjor pranë Gjykatës së Apelit Adminsitrativ, Ervin Aliu u përball të mërkurën më 27 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime të përmbledhura për gjetje në kriterin e pasurisë dhe të profesionalizmit. Ai u vlerësua pozitivisht për pastërtinë e figurës. Procesi i rivlerësimit për Aliun po kryhet […]