KPA i gjeti të drejta konkluzionet e shkarkimit të Ervin Trashit
Analiza KPA

KPA i gjeti të drejta konkluzionet e shkarkimit të Ervin Trashit

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA i rrëzoi si të pabazuara pretendimet e ngritura nga ish-gjyqtari i Vlorës, Ervin Trashi, duke lënë në fuqi vendimin e Komisionit për shkarkimin e tij për probleme në kriterin e pasurisë dhe të figurës. Një prej anëtareve të trupit gjykues ka dalë me mendim paralel lidhur me një pasuri, […]

Gjyqtari Ervin Trashi pas seancës dëgjimore. Foto: Vladimir Karaj.
KPA Veting

KPA largon përfundimisht nga sistemi drejtësisë Ervin Trashin

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA njoftoi mbrëmjen e të enjtes më 15 dhjetor 2022 vendimin për lënien në fuqi të shkarkimit nga detyra të ish-gjyqtarit të Gjykatës së Vlorës, Ervin Trashi. Në njoftim sqarohet se vendimmarrja është marrë në mënyrë unanime nga trupi gjykues i Kolegjit i kryesuar nga Sokol Çomo, me relatore Mimoza […]