Komisioneret Genta Tafa Bungo, Suela Zhegu dhe Pamela Qirko gjatë seancës dëgjimore me prokuroren Besa Nikëhasani, të mbajtur në Tiranë më 17 prill 2018. Foto: Gent Shkullaku/LSA
KPK Lajme Vendi

Gjyqtari Ergys Gashi u dorëhoq gjatë procesit të vetingut, 4 vite pasi filloi detyrën

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi të ndëpresë procesin e vetingut për gjyqtarin e Gjykatës Admnistrative të Shkallës së Parë Durrës, Ergys Gashi pas dorëheqjes së tij rreth një vit e gjysmë pasi kishte nisur hetimi administrativ. Gashi ishte emëruar si gjyqtar katër vite para dorëheqjes.