Gjyqtarja Teuta Hoxha dhe avokati Viktor Gumi pas seancës në KPK. Foto:Edmond Hoxhaj.
KPK Veting

KPK largon nga detyra gjyqtaren Teuta Hoxha

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të martën më 22 nëntor vendimin për shkarkimin nga detyra të gjyqtares Teuta Hoxha të Gjykatës së Rrethit Gjyqesor Tiranë. Gjatë seancës dëgjimore më 10 nëntor, Hoxha u përball me barrat e provës për pasurinë, kriterin e vetëm për të cilin ishte përmbyllur hetimi paraprak. Problemet kryesore që […]

Gjyqtarja Teuta Hoxha dhe avokati Viktor Gumi pas seancës në KPK. Foto:Edmond Hoxhaj.
KPK Veting

Gjyqtarja Teuta Hoxha jep shpjegime për balancat negative të pasurive

Gjyqtarja Teuta Hoxha e Gjykatës së Rrethit Tiranë u përball të enjten më 10 nëntor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore që zgjati rreth tre orë e gjysmë kundërshtoi barrat e provës për pasurinë, kriterin e vetëm për të cilin ishte përmbyllur hetimi paraprak, si dhe kërkoi çeljen e hetimit […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Teuta Hoxha – gjyqtare e Tiranës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Teuta Hoxha – gjyqtare e Tiranës

Gjyqtarja Teuta Hoxha e Gjykatës së Rrethit Tiranë do të përballet të hënën më 11 nëntor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Olsi Komici,Valbona Sanxhaktari dhe Xhensila Pine. Gjyqtarja Teuta Hoxha ka një karrierë 22-vjeçare në sistemin e drejtësië. Që prej vitit 2000 […]