Gjyqtarja e Gjykatës së Apelit të Tiranës, Elbana Lluri pas seancës në KPA. Foto:V.Karaj/BIRN
KPA Lajme Veting

Vetingut të Elbana Llurit i bashkohen edhe fashikujt e çështjes së ish-bashkëshortit

Në seancën e radhës në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit, KPA për shqyrtimin e ankimit të Komisionerit Publik ndaj vendimit të konfirmimit të gjyqtares së Gjykatës së Apelit Tiranë, Elbana Lluri, u bë me dije një opinion i Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit, ONM që kërkon bashkimin e çështjes së këtij subjekti rivlerësimi me atë të […]

Prokurorja Anita Jella (djathtas) dhe avokatja e sja Romina Zano | Foto: BIRN
Analiza KPA Veting

KPA u nda në vlerësimin e prokurores Anita Jella

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA u nda në vlerësimin e ankimit të Komisionerit Publik Darjel Sina, kundër vendimit të Komisionit për konfirmimin në detyrë të drejtueses së Prokurorisë së Durrësit, Anita Jella. Prokurorja Jella u konfirmua në detyrë në dhjetor të vitit 2019, por vëzhguesit e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit, ONM, i kërkuan Komisionerit […]