Trupa gjyqësore e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit gjatë një seance. Foto: Nensi Bogdani/ BIRN.
Analiza KPA

Shkeljet e ligjit dhe vendimet e njëanshme penalizuan prokurorin Spartak Çoçoli

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA e gjeti të drejtë vendimin e Komisionit për shkarkimin nga detyra të ish-prokurorit të Gjirokastrës, Spartak Çoçoli, duke arsyetuar se mangësitë e përsëritura profesionale dhe qëndrimet e njëanshme në vendimarrjet e çështjeve të hetuara e bëjnë të papërshtatshëm dhe në vlerësimin tërësor të tyre, këto gjetje çmohen se cënojnë […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Arbër Çela – Gjykata e Shkodrës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Arbër Çela – Gjykata e Shkodrës

Gjyqtari i Gjykatës së Shkodrës, Arbër Çela do të përballet të premten më 2 dhjetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Genta Tafa Bungo, Lulzim Hamitaj dhe Valbona Sanxhaktari. Arbër Çela përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2011 dhe punon prej […]