Pretendime të pabazuara: KPA la në fuqi vendimin e shkarkimit për Arjan Balliun
Analiza KPA Veting

Pretendime të pabazuara: KPA la në fuqi vendimin e shkarkimit për Arjan Balliun

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA, i gjeti të pabazuara dhe pa peshë në vendimarrjen përfundimtare shkaqet e ankimit të ngritura nga ish-gjyqtari i Apelit Durrës, Arjan Balliu kundër shkarkimit të tij nga detyra në shkallën e parë të vetingut. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK vendosi më 18 nëntor 2019 të largojë nga detyra […]

Gjyqtari Altin Shkurti në KPK.
KPK Veting

Gjyqtari Altin Shkurti jep shpjegime për burimet e një apartamenti

Gjyqtari Altin Shkurti i Gjykatës së Rrethit Tiranë u përball të mërkurën më 1 shkurt 2023 me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime për barrat e provës për pasurinë për të cilat deklaroi se i kishte kundërshtuar me dokumente, si dhe për disa gjetje në kriterin profesional. Shkurti u […]